Florida, një prej shteteve kyçe për zgjedhjet presidenciale, fitohet nga republikani Donald Trump.

Presidenti aktual i SHBA-ve ka marrë 51.3% të votave kundrejt 47.8% të Joe Biden.

Trump është në avantazh edhe në disa prej shteteve të tjera “fushëbeteje”, siç janë Texas, Pensilvani dhe Ohio.

Rezultati i shteteve të sipërpërmendur pritet të vendosin shumë mbi fatin e këtyre zgjedhjeve…