Një vatër zjarri ka rënë pak minuta më parë në pyllin me pisha në fshatin Peshtan i Madh në Fier.

Mësohet se forca të shumta zjarrëfikëse kanë mbërritur në vendngjarje dhe po punojnë me shuarjen e flakëve.

Terreni i vështirë e ka vështirësuarneutralizimin e zjarrit dhe po punohet me mjete rrethanore.

Sakaq ende nuk dihet shkaku i kësaj vatre zjarri.