360Grade

Çdo të hënë e të enjte ora 21:00

Tempora

Çdo të martë, ora 21:00

Arena

Cdo te mërkurë, ora 21:00

Ekopolitike

Çdo të premte ora 21:00

Edicioni i Lajmeve

Çdo ditë ora 20:00

Boom

Nga e hëna në të premte ora 19:00 ne RTV Ora.

"Ju flet Moska"

Nga e hëna në të premten ora 19:45

Intervista

Çdo ditë ora 20:30

Ora verore

Nga e hena ne te shtune ora 18:00 ne RTV Ora 

Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 07:00-10:00

Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:30-09:00

Glamour Zone

Cdo të mërkurë ora 23:00

"Alien"

Çdo të shtunë ora 19:00

Mos i fol shoferit

Çdo të shtunë ora 21:00

Why?Not

Çdo të dielë, ora 19:00

"Kafsho"

Nga e hëna në të premte, ora 10:30

Para e pasuri

Çdo të mërkurë ora 15:00

Ora Sport

Çdo tè dielë ora 22:30

English News Edition

Every day 18:00 UTC +2

Ora News Speciale

Kronikat speciale mbi RTV Ora dhe Ora News dhe suksesin dhe arritjet e saj