Një vit më parë (18 gusht 2019), këngëtari i disa baladave dhe jo vetëm, Erik Lloshi i dha fund beqarisë me partneren e tij, Romina.

E tashmë që çifti feston 1-vjetorin e tyre të parë të martesës, Lloshi ka ndarë disa fjalë zemre për partneren publikisht në Instagram, shoqëruat me një foto:

“I lumtur që të kam në krahun tim të djathtë shpirt. 1 vit me ty… Dhe shumë vite të tjera lumturi me ty me presin! Të dua shumë..”, shprehet ai.