"U bëra armik i vetes", Gent Pjetri rrëfen problemet me alkoolin

Gent Pjetri, personazhi shumë i dashur për publikun i njohur me nofkën "Doktori" ka rrëfyer në 'Glamour Zone', në Rtv Ora një periudhë të errët të jetës së tij, varësinë ndaj alkoolit.

"Ka probleme në punë. Trysninë e kam pasur gjithmonë problem. Jam fëmijë i vetëm, pa motër dhe vëlla, gjithmonë kërkoja mbështetje. Kur të thyhet zemra. U bashkova me armiqtë e mi, u bëra armik i vetës. Pata probleme me alkoolin. Nuk është zgjidhje. E pija atë dreq alkooli. Nuk merrem më me atë lloj sporti, sport i vështirë përt mua. Tani njëherë në javë e do njeriu, e do shpirti".

EMISIONET