Pjesë e emisionit “Ora Verore” në RTV Ora kanë qenë edhe vëllezërit korçarë, Endri dhe Stefi Prifiti. Ndër të tjera ata kanë folur edhe për faktin se qeveria ka ndaluar muzikën nëpër lokale e clube pas orës 8.

Ata shprehen se janë të prekur nga situata që ka krijuar pandemia e koronavirusit dhe se nuk kanë lekë.

Stefi Prifti: Jemi të kujdesshëm me shpenzimet, fëmijët tanë nuk po blenë më gjë, por kjo nuk do të thotë që ne të mos funksionojmë me gjërat më të domosdoshme për mënyrën e jetesës.

Endri Prifit: Ka artistë që kursejnë lekë, kurse unë për shembull të gjitha lekët që kam i shpenzoj dhe e vërteta është që unë s’kam më asnjë lekë. Është një dëm shumë i madh që i ka bërë familjes sime dhe mua.

Endri ka përmendur dhe kryeminstrin Rama të cilin e quajti Covid.

Endri Prifti: Ai tha se të gjithë njerëzit që dëgjojnë muzike natën janë sardele dhe që mbyllen nëpër kuti. Ata njerëz që investojnë në famijet e tyre, që hapin clube restorante i quajti kuti. Nuk marr vesh se çfarë bëhet këtu.