Verë dhe para…" (27 korrik 2018),vere-dhe-para-27-korrik-2018,l7ys3w2XDNU,,,07/28/2018 09:26:33,0 2849,28 korrik 2018,28-korrik-2018,gckiC0ePW3E,,,07/28/2018 10:21:42,0 2850,"Virozat e stinës, mjeku Drilon Kamishi i ftuar në Ora News

28/07/2018 - 17:24