Vetëm një natë

Çdo të shtunë ora 22:30

Një emision që tenton të nxjerrë në pah bujarinë dhe mikpritjen shqiptare në kohët që po jetojmë dhe ti mbajë njerëzit larg streseve të politikës. Robert Aliaj Dragot është ideatori dhe drejtuesi i emisionit i cili nisi transmetimet të shtunën e 30 marsit 2019.