Tonight Ilva Tare

Janar 2011- Korrik 2018

"Tonight Ilva Tare" një emision i aktualitetit politik dhe social, i dedikuar temave të ndjeshme të shoqërisë dhe vendimmarrjes së politikës me interes publik nisi rrugëtimin më 28 janar 2011 dhe u mbyll më 30 korrik 2018.  

Emisioni u drejtua nga gazetarja Ilva Tare me një eksperiencë televizive prej 22 vjetësh dhe një emër të njohur e vleresuar nga publiku. “Tonight” ofroi një hapësirë debati bazuar fort tek argumentat. Çdokush u ftua për të dhënë opinionin e tij, të pandikuar nga asgjë dhe nga asnjë axhendë.

Çdo emision është dhe në Youtube