Fusili me sallam pikant dhe argjinare

09/07/2018 - 09:20

Qofte me kunguj

26/07/2018 - 08:54

Omletë fluffy

25/07/2018 - 08:37
Omletë afrikane
23/07/2018 - 08:53
Linguini me pulë dhe perime
18/07/2018 - 08:46
Pulë me kungull
17/07/2018 - 09:16
Kërpudha të mbushura
16/07/2018 - 09:56
Kunguj të mbushur furre
10/07/2018 - 09:06
Pulë Thai Kerri
04/07/2018 - 10:19
Sallatë me pene dhe ton
03/07/2018 - 10:13
Farfalle me ton dhe domate
02/07/2018 - 09:54
Gjellë vere me perime
27/06/2018 - 09:18
Linguini me mish viçi
26/06/2018 - 11:50
Rizoto me perime
25/06/2018 - 08:53
Krahë pule pikante
21/06/2018 - 11:20
Brusketi me kerpudha
20/06/2018 - 10:30
Jufka me salcë speci
19/06/2018 - 09:20
Peshk me perime
18/06/2018 - 09:04