Fair Play

Çdo të dielë ora 22:05

Nje emision nga gazetarja Enkeleida Zeko. Analize dhe debat profesional, diskutime mbi ceshtjet me te rendesishme sportive. Moviole dhe lidhje direkte per ta pare sportin ne cdo kendveshtrim.