Teatër" për Teatrin? 5 orë sherr dhe ofendime në Parlament/ 28 mars 2018,teater-teatrin-5-ore-sherr-dhe-ofendime-ne-parlament-28-mars-2018,cnlCpR45zsk,,,03/28/2018 21:37:45,0 1599,"Drafti për Akademinë e Shkencave, Gjinushi: Institucioni rol këshillimor dhe jo kërkues shkencor

28/03/2018 - 22:37