Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 07:00-10:00

Arjola Shehu dhe Kelvi Kadilli do të jenë me ju çdo ditë nga e hëna në të premte ora 07:00 - 10:00  në RTV Ora. Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube

Dite e Re / 24 korrik 2018

24/07/2018 - 12:19

Dite e Re / 23 korrik 2018

23/07/2018 - 11:08

Dite e Re / 20 korrik 2018

20/07/2018 - 12:02

Dite e Re / 19 korrik 2018

19/07/2018 - 12:28

Dite e Re / 18 korrik 2018

18/07/2018 - 11:05

Dite e Re / 17 korrik 2018

17/07/2018 - 11:39