Ku i kaluan pushimet VIP-at? Të ftuar Rovena Mocka dhe Rrahman Kasa

17/09/2019 - 12:56

I ftuar Kiço Londo

11/10/2018 - 12:30

10 tetor 2018

10/10/2018 - 13:11

I ftuar Romeo Bani

10/10/2018 - 12:44