Presidenti dhe trajnerët e ‘Teutës’ japin të ardhurat nga ndeshjet e boksit për jetimët

28/01/2019 - 11:26
E ftuar Irini Qirjako
04/06/2018 - 10:56
01 Qershor 2018
01/06/2018 - 14:55
31 Maj 2018
31/05/2018 - 12:46
E ftuar Fatmira Breçani
31/05/2018 - 10:49
30 Maj 2018
30/05/2018 - 12:29
29 maj 2018
29/05/2018 - 11:48
28 Maj 2018
28/05/2018 - 11:36
25 Maj 2018
25/05/2018 - 12:53
24 Maj 2018
24/05/2018 - 13:35
I ftuar Hysni Dankshi
24/05/2018 - 13:28
23 Maj 2018
23/05/2018 - 11:08