Dite e Re

Nga e hena ne te premte ora 07:00-10:00

Arjola Shehu dhe Arjon Muça do të jenë me ju çdo ditë nga e hëna në të premte ora 07:00 - 10:00  në RTV Ora.  Deri në shkurt 2020 ky emision u prezantua nga Arjola Shehu dhe Kelvi Kadilli.

Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube