Albin Kurti dhe Edi Rama, çfarë i ndan?! - 13 shkurt 2020

13/02/2020 - 20:59
Mos dakordësitë Kurti-Rama
14/02/2020 - 12:12
Rama: S'jam tradhtar
14/02/2020 - 12:11