Ad 970 x 90

Ora Sport

Ora Sport

Paneli me 6 të ftuar ka në fokus debatin për botën e sportit kryesisht futbollin. I kushtohet vëmendje elitës së futbollit shqiptar, kategorisë superior. Analizohen ndeshjet më të rëndësishme të javës. Emisioni ka për qëllim të analizojë jo vetëm paraqitjet e skuadrave por edhe të nxjerr në pah problematikat dhe fenomentet negative që janë prezente në këtë fushë.

Çdo të dielë ora 22:00.

Video