Ad 970 x 90

Arena

Arena

Emisioni sjell tematika të ndryshme me karakter politik, por edhe analitik dhe investigativ.

Moderohet nga Dritan Hila, një nga emrat e njohur të analizës në Shqipëri, prej vitesh aktiv në median e shkruar. Të ftuar, politikanë, ekspertë, ambasadorë, ministra, si dhe përfaqësues të njohur të shoqërisë civile. Emisioni i parë u transmetua më 6 tetor 2016.

Çdo të mërkurë ora 21:00.

Video