Ad 970 x 90

Tempora

Tempora

Me një formulë rishtare, në zhanrin talk show  “Tempora” do t’i bëjë një prerje tërthore Shqipërisë, në zhvillimet më interesante e të rëndësishme të javës.

Brenda programit 180 minuta synon të jetë një platformë informimi, edukimi dhe argëtimi, duke targetuar cdo grupmoshë mbi 16 vjeç. Emisioni i parë u transmetua më 8 janar 2019.

Çdo të martë ora 21:00 në RTV Ora.

Video