Ad 970 x 90

Boom

Boom

BOOM është një show gazetaresk me element kryesorë investigimin. Pjesë e tij eshte edhe provokimi satirik, i cili vihet në funksion të të parit në një tjetër këndvështrim të ngjarjeve politike te momentit. Me ane te investigimeve, por edhe nepermjet humorit dhe satires, “BOOM” denoncon e godet paligjshmërine, korrupsionin, përfitimin e pandershëm, si dhe i shkon në ndihmë publikut të thjeshtë, duke çuar zërin e tyre në instancat e duhura shtetërore.

Kontaktoni: “[email protected]” ose në numrin e telefonit 069 600 0002.

Video