Art me Kostën

Art me Kostën

"Art me Kostën" çdo të shtunë ora 12:30 në RTV Ora nën moderimin e piktorit, Kosta Zhonga.

Një emision ku fëmijët mësojnë të pikturojnë dhe si të përdorin saktë mjetet e vizatimit. Riciklim, pikturë, punime me plastelinë, bojra uji do të jenë metodat me të cilat fëmijët do krijojnë veprat e tyre të artit.

Një emision plot ngjyra dhe të qeshura fëmijësh,momente argëtuese por edhe edukative për të gjithë familjen.

Video