Emigrantët shqiptarë kërkojnë njohjen e pensioneve, i dorëzojnë 11 mijë firmat Ministrit italian

Emigrantët shqiptarë kërkojnë njohjen e pensioneve, i

Ministri i Punës  e Çështjeve Sociale Andrea Orlando ka pritur në takim një delegacion të komunitetit të emigrantëve shqiptarë Itali.

Aktivistja Geri Ballo,  nismëtarja e një peticioni online i ka dorëzuar ministrit Orlando  në formë simbolike 11 mijë firmat e emigrantëve shqiptarë që kërkojnë njohjen e viteve të tyre të punës si në Itali dhe në Shqipëri.

Të pranishëm në këtë takim ishin dhe senatori italian Tommaso Nanicini dhe emigrantja shqiptare sot në moshë pensioni, zonja Afërdita Duli.

Lexo edhe-Njohja e pensioneve, emigrantët shqiptarë letër autoriteteve në Itali

EMISIONET