I ftuar në Politikon nga Alfred Lela në RTV Ora, kantautori Elton Deda u shpreh se emrin 3 musketjerët u ka ngjitur Rudina Magjistari.

Deda: Emrin ka qenë Rudina Magjistari që na e ngjiti në fakt. Ka ngelur mikeshë e mirë e jona. Ajo një herë na tha teksa po kalonim, se jemi si tre musketjerët dhe ne na pëlqeu.

Për mendimin tim, këto lloj treshesh janë shumë të rralla, që punojnë bashkë pas kaq shumë kohësh.

Ne e kemi nisur me tre stile të ndryshme, por jemi munduar që t’i unifikojmë stilet tona brenda një kënge.

Lexo dhe:

Deda: Muzika komerciale pa qëllim, vetëm argëton në orët e vona, zëra me autotune jo njerëzorë