Kjo është një ndër periudhat më të bukura të vitit. Të shumtë janë ata vipa të cilët kanë vendosur të dekorojnë shtëpinë për festat e fund vitit pak më herët se zakonisht.


Kjo për arsye për të zbutur sado pak situatën e rënduar nga Covid-19.
Festa ka ardhur edhe në shtëpinë e Elita Rudit dhe Gjikos, siç na ka treguar së fundmi moderatorja nëpërmjet disa instastory.

Në shtëpinë e çiftit mbizotëron ngjyra blu në shumicën e zbukurimeve, ndërsa sytë na ngelën tek pema e dekoruar deri në detaje.
Çdo gjë është e dekoruar mjaft mirë duke krijuar një atmosferë mjaft të ngrohtë.