Eldi Dizdari alias Denis Matoshi pas arrestimit në Dubai, si u ra në gjurmët e bosit të kokainës dhe ekstradimi drejt Italisë

Ky është  Eldi Dizdari i njohur edhe si Denis Matoshi, i arrestuar nga policia e Dubait si anëtar i një  Organizate Transnacionale të Krimit të Organizuar. Siç bën me dije policia e Dubait në një njoftimin lidhur me operacionin ndërkombëtar antidrogë të koduar ‘Los Blancos’, Denis Matoshi, është udhëheqës i grupit kriminal shqiptar (KOMPANIA BELLO) … Continue reading Eldi Dizdari alias Denis Matoshi pas arrestimit në Dubai, si u ra në gjurmët e bosit të kokainës dhe ekstradimi drejt Italisë