Zjarri ka përfshirë një sipërfaqe të vogël pylli në Koder Krastë të Elbasanit.

Aktualisht forcat zjarrfikëse janë në vendngjarje dhe po punojnë për shuarjen e flakëve.

 Sipas shefit të zjarrfiksës, situata është nën kontroll.

Nuk dihen ende shkaqet e zjarrit.