Ronaldo Sharka, autori dhe moderatori i “Ora Verore” ka bërë një eksperiment social në fshatin Vuno.

Gazetari ndaloi makinat një më një, dhe i kërkonte lekë pushuessve të cilët pë udhëtonin për në jug pasi me demek nuk kishte lekë për të pushuar. Ndiqni se si i janë përgjigjur dhe a i dhanë lekë?