Super ofertë në EGLO, deri në 100% ulje për çdo ndriçues

Super ofertë në EGLO, deri në 100% ulje për çdo

Jepni ngrohtësi dhe atmosferë shtëpisë suaj me ndriçim Eglo në prag të festave të fundvitit.

Tashmë si asnjëherë më parë Eglo vjen me një super ofertë deri në 100% ulje për çdo ndriçues.

Bli ndriçuesit me çfaredolloj vlere, vlere te cilen e merr 100% mbrapsht per ta rishpenzuar ne ndriçues te tjere.

‘’Oferta 100% ulje nënkupton se cdokush mund të vijë në showromin Eglo dhe të zgjedhi një ndricues me cfarëdo lloj vlere vlerë e cila i skontohet 100% duke i dhënë mundësi ta përdori sërish në cdo ndricues tjetër’’.

Oferte e cila perseritet vetem nje here ne vit mund ta gjeni ne te gjitha shoëroomet e Eglos dhe online.

Por nxitoni te perfitoni pasi oferta eshte e vlefshme vetem nga data2 deri ne 9 dhjetor.

EMISIONET