Rama: Rilindja e lagjes muzeale Goricë të Beratit, vijon me ndërhyrjet në Urën e Varur

Rama: Rilindja e lagjes muzeale Goricë të Beratit, vijon me

Kryeministri Edi Rama ndau sot pamje nga lagjja muzeale Goricë e Beratit.

“Rilindja e lagjes muzeale Goricë të Beratit, vijon me ndërhyrjet në Urën e Varur”, shkroi Rama në rrjetet sociale, teksa ndau foto nga projekti.

Projekti rehabilitues i lagjes muzeale “Goricë” është një investim që diversifikon zhvillimin urban dhe atë turistik në këtë lagje magjepsëse.

Po ashtu, në kuadër të këtij investimi është bërë edhe trajtimi i infrastrukturë nëntokësore, trajtimi i rrugicave dhe mureve, si dhe ndriçimi artistik.

Rehabilitimi i “Urës Varur” dhe krijimi i mundësive të parkimit janë dy elementë të tjerë të këtij projekti që do i japin një tjetër zhvillim zonës.

EMISIONET