Njohja e pensioneve me Italinë, ja kur do të nisë zbatimi i marrëveshjes

Në “Epiqendër” nga Sonila Musai në Ora News, Beskida Aliaj nga Sindikata e Punës për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve në Itali ka folur për marrëveshjen Shqipëri-Itali sa i përket njohjes së viteve të punës për përfitimin e pensionit.

Ajo tregoi se si do të funksionojë dhe kur do të nisë zbatimi i marrëveshjes.

EMISIONET