Ndryshon sërish çmimi për naftën, benzinën e gazin

Ndryshon sërish çmimi për naftën, benzinën e gazin

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimet për naftën, benzinën dhe gazin.

Çmimi i naftës me pakicë do të jetë 216 lekë/ litri. 

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Çmimi i benzines me pakicë do të jetë 194 lekë/litri.

Çmimi i gazit me pakicë do të jetë me 77 lekë/litri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 15 shtator ora 18.00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

EMISIONET