“MAX OPTIKA”, SUPER-OFERTË VJESHTE/ 25% ulje për xhamat optike nga “Hoya dhe “Essilor”

“Max Optika”, rrjeti më i madh në Rajon për syze optike dhe dielli, vjen këtë fund shtatori me një super ofertë.

Përfitoni tashmë 25% ulje për xhamat optike nga gjigandët botërorë “Hoya” dhe “Essilor” në të gjitha rrjetet e dyqaneve “Max Optika” në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

“Deri në datën 30 shtator ne kemi një ofertë, e cila është 25 për qind zbritje për të gjithë xhamat optikë. Ne si “Max Optika” kemi si pjesë të portofolit tonë dy nga kompanitë më të mëdha në botë që janë sot më cilësoret sa i përket xhamave “Hoya” dhe “Essilor”-i”.

Por jo vetëm oferta, “Max Optika” kujdeset për të gjithë klientët e saj, duke ofruar dhe garancinë “Full Casco” për xhamat optikë për të gjitha syzet për fëmijë nga 4 deri në 16 vjeç.

“MAX OPTIKA”, SUPER-OFERTË VJESHTE/ 25% ulje për xhamat

Tani prindërit mund të ndjehen të qetë, pasi garancia “Full Casco” nga “Max Optika” mbulon çdo dëmtim, nga humbja deri në thyerjen e xhamave, brenda vitit.

Mjafton të paraqiteni në një nga dyqanet e rrjetit “Max Optika” bashkë me garancinë dhe do të merrin xham të ri pa asnjë kosto shtesë.

Nxitoni për të përfituar nga kjo ofertë e “Max Optikës”, e cila do të zgjasë deri në 30 shtator,

JU MIRËPRESIM!

EMISIONET