Ja si do të jetë proçedura e aplikimit për të përfituar pensionin në Itali apo Shqipëri

Në “Epiqendër” nga Sonila Musai në Ora News, Beskida Aliaj nga Sindikata e Punës për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve në Itali ka folur se si funksionon proçedura e aplikimit për të përfituar pensionin në Itali apo Shqipwi dhe sa kohë zgjat kthimpërgjigja.

 

EMISIONET