Hoxha: Përpos reformave që janë bërë për t'u bërë pjesë e BE-së, janë disa pika që nuk kanë ecur shumë

Koordinatorja e Përballja e ofertave politike pranë Aleancës gjinore për Zhvillim, Esmelada Hoxha e ftuar në emisionin ‘’Alert’’ në Ora News u shpreh se përpos reformave të bëra për tu bërë pjesë e BE-së, janë disa pika që nuk kanë ecur shumë.

Hoxha: Konferenca që organizuam para pak ditësh kishte të bënte me angazhimin qytetar dhe integrimin europian në nivel vendor.

Përpos të gjitha reformave që qoftë qeveria vendore apo qëndrore ka bërë për të përmbushuar ato detyrat e shtëpisë për tu bërë pjesë e BE-së, janë disa pika që duket sikur nuk kanë ecur shumë.

Disa prej tyre janë angazhimi qytetar, transparenca vendore, demokracia lokale.

 

EMISIONET