Forcohet dollari, euro nuk lëviz, ndryshon edhe paundi në blerje

Forcohet dollari, euro nuk lëviz, ndryshon edhe paundi në blerje

Sot në tregun e këmbimit valuator një dollar blihet me 116.5 lekë ndërsa shitet me 117.7 lekë, duke shënuar një rritje me rreth 0.8 lekë krahasuar me një ditë më parë.

monedha monedhës evropiane blihet me 116.5 dhe shitet me 117.3 lekë, duke mbetur në të njëjtat vlera.  Franga zviceriane sot blihet me 120.3 lekë dheshitet me 117.4 lekë.

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

Një luhatje të konsiderushme në blerje ka pësuar dhe paundi britanik. Në tregun shqiptar një paund blihet me 133.7 lekë ndërsa shitet me 136 lekë.

 

EMISIONET