Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

Sot, më 13 qershor 2024, dollari amerikan blihet me 92.3 lekë dhe shitet me 93.5 lekë.

Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103 lekë, ndërsa në shitje me 104 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.2 lekë dhe shitet me 119.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.2 lekë, ndërsa në shitje me 68.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

EMISIONET