Një edukatore dhe një punonjës në kopshtin 31 në Tiranë kanë rezultuar pozitive me Covid-19. Për këtë arsye , kopshti është mbyllur.

Sipas informacioneve bëhet e ditur se pjesës tjetër të stafit u është bërë tamponi për të parë  nëse ka të tjerë prej tyre pozitiv me Covid-19.

Deri në momentin që do të dalë përgjigja e tamponeve koposhti do të qëndrojë i mbyllur.