Edhe pse me urdhër mbrojtje, nëna dhunohet nga djali. Arrestohet 36-vjeçari

Edhe pse me urdhër mbrojtje, nëna dhunohet nga djali. Arrestohet

As urdhëri i mbrojtjes i lëshuar nga Gjykata nuk e ka shpëtuar nënën e 36-vjeçarit O.Z.

Në kundërshtim me vendimin e Gjykatës, djali ka vijuar md dhunën fizike dhe psikologjike ndaj nënës së tij, çka ka sjellë edhe arrestimin e 36-vjeçarit.

Policia njofton arrestimin e O. Z., 36 vjeç, pasi në kundërshtim me vendimin e Gjykatës ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj nënës së tij, e cila ishte e pajisur me urdhër mbrojtjeje.

EMISIONET