Kur kanë mbetur vetëm pak ditë nga data e fillimit të shkollës fëmijët nuk e fshehin pasigurinë,  frikën por dhe padurimin që do të shkojnë në shkollë

Kur moderatorja e “Ditë e Re” Arjola Shehu e pyeti Matiasin nëse do të dëshironte të niste shkolla ai u përgjigj: “Edhe po edhe jo”

Sepse nga njëra anë e ka marrë malli për shkollën por nga ana tjetër ka frikë nga koronavirusi dhe masat shtrënguese.

Matias ka frikë nëse do të marrë librat e vjetër. “Kam frikë se mos marr virus, nuk janë pastruar”

Ndërkohë e ëma, pianistja e njohur Etrita Ibrahimi këmbënguli që librat për fëmijën e saj do i marrë të reja.


Shikoni videon