Një aksident i rëndë ka ndhur ditën e djeshme në Itali, ku si pasojë ka mbetur e vdekur një grua shqiptare 47 vjeç, nëna e tre fëmijëve.

Ajo ishte duke ndaluar në një pikë karburanti, por një makinë e ka nxjerrë në korsinë e kundërt, ku u përplas me një makinë tjetër e cila po vinte me shpejtësi.

Ajo u dërgua menjëherë në spital, por mjekët nuk mund të bënin dot më asgje për të, ajo kishte ndëruar jetë.

Sipas mediave italiane, gruaja shqiptare la pas tre fëmijë dhe bashkëshortin, të cilët e morën vesh lajmin nga autoritetet.