E keni menduar ndonjëherë si duken kafshët e porsalindura? Shikoni fotot

Ato janë ashtu siç i do natyra. Në dukje janë shumë të vogla por pamjet e tyre të bëjnë të mendosh më thellë për ciklin jetësor të kafshëve dhe jetën e tyre.

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45