Po qarkullon lajmi nëpër mediat truke se së shpejti në treg do të hyjë një seriali i ri i kompanisë Ay Yapim që do të bëjë bashkë dy aktorët më të preferuar në vendin tonë Çagatay Ulusoy dhe Tuba Buyukustun.

Sipas mediave media turke, Tyba po lexon skenarin e këtij seriali, por nuk ka asnjë konfirmim zyrtar deri më tani