I ftuar në emisionin “Arena” nga Dritan Hila në RTV ORA, kreu i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka ka gjasa që edhe të mos ndodhë rrotacioni politik në vend.

Duka: Mund të mendohet si opsion mos’hyrja në zgjedhje. Kur shumë thonë që çdo gjë që të ndodhi, do të bëhet një rrotacion. Mund të ndodhë edhe që të mos bëhet rrotacion. Por edhe nëse fiton Rama me këto rregulla, kriza politika nuk merr fund dhe thellohet.

Ai po i bën rregullat e lojës sikurse do ai. Nëse fiton me rregullat që duhet të jenë, normalisht bravo i qoftë me qeverisjen dhe opozita të vazhdojë punën e vet.