‘Dua të jem në krahët e Robert Berishës’/ Sozia e Tunës, flet pas takimit me këngëtarin

‘Dua të jem në krahët e Robert Berishës’/ Sozia

E ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’ në RTV ORA, këngëtarja e talentuar Albulena Ukaj, ka folur për takimin me Robert Berishën në një studio televizive, disa kohë më parë, dhe më pas shprehu një dëshirë tjetër.

Ester Bylyku: Në krahët e cilit mashkull, do të doje të ishe nëse ai do të ishte beqar?

Albulena Ukaj: Në krahët e Robert Berishës, se është shumë tip karizmatik.

Disa minuta më pas, Albulena e ka zgjedhur sërish Robert Berishën në një kuic.

Moderatorja Ester Bylyku, e pyeti cilin do të zgjidhte të shkonte në Paris, Robert Berishën apo Shpat Kasapin, dhe përgjigja e Abulenës, vazhdonte të ishte: ROBERTI.

https://youtu.be/HMx_j5UBlM0

EMISIONET