Dua Lipa ka bërë një tatuazh të veçantë në krahun e saj, duke na i vërtetuar se ajo nuk harron kurrë vendin se nga vjen.

Dua ka shkruar në krahun e saj Sunny Hill”, që do të thotë “Kodra e Diellit”, lagje në Prishtinë. Ajo ia ka kushtuar këtë tatuazh prindërve të saj të cilët janë rritur në këtë lagje të Prishtinës. Madje në këtë emër është hapur një fondacion “Sunny Hill”, dhe koncerti që është mbajtur dy herë në Kosovë.