Një pastor në SHBA është arrestuar së fundmi pasi ka përdorur drogë metamfetaminë bashkë me besimtarët e tij .

Pastori e kishte pëdorur lëndën narkotike gjatë një rituali ekzorcizmi të në fëmijë të kequshqyer.

Lloyd Lasker Jr, i cili drejton kishën House of Refuge annë shtetin amerikan të Arkansas, u ndalua nga policia më 22 shtator pasi zotëronte metamfetaminë dhe mjete për konsumin e saj.

Nëna e fëmijës u tha oficerëve se i vogli i saj zotërohej nga një demon dhe fëmija më pas u shtrua në spital.

Kur policia arrestoi 49-vjeçarin Lasker Jr në Arkansas, ai pranoi se kishte tentuar të kryente ekzorcizëm (rituali i largimit të djallit) por nuk dha më shumë detaje për autoritetet.

Gjyqi i pastorit është vendosur në datën 13 tetor.