Sot ai është një prej emrave më të njohur në botën e muzikës së jetës të natës. E kemi fjalën për Sardi Shehun ose i njohur si Dj Sardi, i cili ka dhënë një intervistë për autorin dhe moderatorin e “Ora Verore”, Ronaldo Sharka.

Ndër të tjera, Sardi foli edhe për punën e parë. Ka qenë po ajo punë që bën sot por atëherë është paguar vetëm 20 mijë lekë nata, megjithëse bëhet fjalë përpara shumë vitesh.