Edona Bilali do të kryesojë listën e kandidatëve për deputetë të PS në qarkun e Shkodrës.

Me shumë gjasa, Ditmir Bushati nuk do të jetë pjesë e këtyre listave.

Një fakt e nënkuptoi dhe kryeministri Edi  Rama gjatë një konference me gazetarët.

Rama: Në këtë betejë ylli është skuadra dhe unë flas vetëm për skuadrën dhe jo individë. Skuadra e PS është shumë më tepër se skuadra e deputetëve dhe besoj që të gjithë kanë shumë për të dhënë dhe ata që kanë marrë më shumë kanë për të dhënë edhe më shumë me siguri. Jam i bindur që pjesa më e madhe kështu do të bëjë, shpresoj që të gjithë të bëjnë kështu sepse ka një kohë për të marrë dhe ka një kohë edhe për të dhënë.