Shefi i kuzhinës, Luciano Monosilio, i ashtuquajtur si “Mbreti i karbonarës”, në “Ditën e Karbonarës”, shpjegon se si të përgatisim recetën e makaronave tradicionale, që është keqinterpretuar nga shumë njerëz.


Por çfarë është kjo ditë? “Dita e Karbonarës”, është festa vjetore e një prej recetave tradicionale të makaronave në Itali.
Synimi është të përcjellë mesazhin te njerëzit për të mos ta modernizuar recetën e makaronave dhe për të mos tradhëtuar traditën.